GOLVSLIPNING


Funderar ni på att slipa om ert golv? Det kan vara mer prisvärt än att köpa nytt.


Har du ett slitet parkettgolv så går det i de flesta fallen att slipa om det. Utbudet av behandlingar och infärgningar är idag mycket större än var det var för 10 år sedan. Jag använder mig av kvalitetsoljor, lack och lut från svenska välkända tillverkare och kan ge er flera alternativ på behandligar som passar just ert behov och golv.

Att slipa ett golv kräver tunga maskiner och god kunskap om hur man hanterar dem

Därför erbjuder jag väl utförda arbeten till förmånliga priser.

Här kommer snart fler bilder på denna sida där man kan se flera slipade golv med olika behandlingar.

TRAPPOR


Vill ni göra om er trappa? Vill ni slipa eller klä om?


Om du vill få nytt liv i din trappa så utför jag både omklädnad och slipning. Det finns tre alternativ när du vill göra om en trappa. Ett är att slipa om den och behandla den. Det andra är att klä om den med matta som ni ser på bilderna här brevid. Tredje är att montera ekrenoveringssteg ovanpå befintlig trappa.

Jag utför dessa arbeten med god erfarenhet.

GOLVVÅRD OCH REPERATION


Vårdade golv håller längre. Har du en skada i ditt trägolv behöver ni inte köpa nytt. Det går att laga.


Ett oljat trägolv behöver poleras upp med ny olja de första åren för att kunna vara motståndskraftigt mot smuts. Skulle det behöva tvättas innan underhållet påbörjas så erbjuder jag det också. Jag arbetar med oljor och underhållsprodukter som jag vet är av god kvalité.


Har ni stort jack eller vattenskada på ert parkettgolv så går det att byta till nya ekstavar i golvet, så att ni slipper att köpa helt ny parkett.

 


Sidan uppdateras efterhand...